Tips til at lave en børnevenlig have

Hvis du har børn, vil du nok gerne gøre haven til et rart sted at være for både børn og voksne. Der findes ikke noget bedre end at være udenfor i haven. I haven kan du slappe af, have det sjovt og nyde mange gode stunder med dine børn. Men hvordan laver du en børnevenlig have? Det finder du flere gode råd til her.

Lav et børnebed

Først og fremmest kan du vælge at lave et børnebed. Et børnebed er et bed, hvor dine børn selv vælger, hvad der skal plantes. De er ydermere med til at plante det hele, hvilket de uden tvivl vil elske. 

Plant store buske i haven

Det er ligeledes en fordel at plante flere store buske i haven, hvis du ikke allerede har det. Store buske er perfekte gemmesteder og huler for børn. Med store buske kan dine børn gå på opdagelse og lave diverse stier samt smutveje. Det er ligeledes værd at overveje buske med bær, så dine børn kan gå og spise lidt bær en gang imellem.

Køb et badebassin

I sommermånederne er det bare rart at være udenfor i haven, når solen står højt på himlen. Hvis du gerne vil gøre dine børn ekstra glade, så bør du købe et badebassin til haven. Du kan eksempelvis tage et kig nærmere på et badebassin fra Konges Sløjd.

Hav et bart græsstykke

Sidst men ikke mindst bør du sørge for, at der er et bart stykke græs i haven. Dette stykke kan bruges til alt lige fra diverse havelege til at slå et telt op i haven og så videre.