Tingløkkeskolen bt

Massiv mobning på Tingløkkeskolen har stået på i tre år – BT

Massiv mobning på Tingløkkeskolen har stået på i tre år: ‘Vi tager det dybt alvorligt’ | BT Samfund – www.bt.dk

12. okt. 2021 — Tingløkkeskolen. Skolen i Dalum er igen i år på den kommunale førsteplads. Dog er skolens andel af elever med højeste trivsel faldet fra 98 …

De bliver ignoreret, de bliver udelukket fra fællesskabet, der bliver vendt øjne ad dem til møder, og de bliver bagtalt. Med andre ord bliver de udsat for massiv mobning.

Her trives de odenseanske skoleelever bedst | BT Samfund

Her trives de odenseanske skoleelever bedst | BT Samfund – www.bt.dk

2. feb. 2022 — Her blev en 26-årig mand omkring klokken 23.35 stukket i låret med en kniv, og kort efter midnat blev den formodede gerningsmand anholdt og …

Trivsel er nok et nøgleord for de fleste forældre, og derfor kan det være rart at vide, hvordan netop trivslen ser ud på den skole, børnenes sendes afsted til hver morgen.

Mand varetægtsfængslet for knivstikkeri: ‘Jeg har været bange’

Mand varetægtsfængslet for knivstikkeri: ‘Jeg har været bange’ | BT Samfund – www.bt.dk

21. sep. 2021 — 1. Tingløkkeskolen: Det sydvestlige Odense klarer sig generelt godt på listen. Byens højeste trivsel er nemlig målt i Dalum, …

Forløbet forud for et knivstikkeri i Odense natten til onsdag strækker sig langt ud over parkeringspladsen ved Fitness World på Klokkestøbervej.

Skoleliv i Odense: Her trives børnene bedst | BT Nyheder

Skoleliv i Odense: Her trives børnene bedst | BT Nyheder – www.bt.dk

Forsker tager billeder af udbredt sygdom: ‘Det er det hele menneske, der går i stykker med stress – og det går jo ikke’ …

Står du ligesom så mange andre forældre overfor det svære valg: ‘Hvor skal barnet gå i skole?’ Så er det måske rart at vide, hvordan eleverne på kommunens folkeskoler trives.

Amanda Kieler Andersen – BT

BT Amanda Kieler Andersen

11. okt. 2021 — … er et øjebliksbillede, og det skal vi selvfølgelig arbejde på,« siger Bjarne Larsen, der er skoleleder på Tingkærskolen, til B.T..

Tingkærskolen er bundprop i ny trivselsmåling: ‘Det skal vi …

Tingkærskolen er bundprop i ny trivselsmåling: ‘Det skal vi selvfølgelig arbejde på’ | BT Samfund – www.bt.dk

Tingløkkeskolens vision. Tingløkkeskolen er vores foretrukne skole: her handler det om trivsel, fællesskab og læring. På Tingløkkeskolen og i vores SFO …

På Tingkærskolen i Odense trives eleverne ikke helt så godt, som man kunne drømme om.

Tingløkkeskolens vision

Tingløkkeskolens vision | Tingløkkeskolen

Ejendommen ligger i Odense Kommune og tilhører skoledistriktet Tingløkkeskolen. De nærmeste naboer er typisk kortuddannede familier uden børn.

Tingløkkeskolen er vores foretrukne skole:her handler det om trivsel, fællesskab og læring.  

Birkedals Allé 70D, 5250 Odense SV – DinGeo

B.T. Sport, profile picture. B.T. Sport. Tidligere journalist … Engelsk/samfundsfag. Tingløkkeskolen, profile picture · Tingløkkeskolen. High school.

Lasse Claes | Facebook

Tingløkkeskolen – 3. Real A – 1975/1976. B1375 Billeder … I: Søndags-BT 1980. Nr. 31, s… M302394 Bøger Historisk Arkiv Hjørring. 1969 – 1995.

Foretag din søgning – arkiv.dk

arkiv.dk | Foretag din søgning

Keywords: tingløkkeskolen bt, bt tingløkkeskolen