Dr pigekor mørkekoncert

DR Pigekoret slukker lyset i Musikkens Hus og DR Koncerthuset

DR Pigekoret slukker lyset i Musikkens Hus og DR Koncerthuset | Programmer og koncerter | DR

28. sep. 2022 — Hvert år i oktober slukker DR Pigekoret og Phillip Faber alt lys i DR Koncertsalen til koncerten ‘DR Pigekoret i mørke’.

Hvert år i oktober slukker DR Pigekoret og Phillip Faber alt lys i DR Koncertsalen til koncerten ’DR Pigekoret i mørke’. I år kan det særlige koncept for første gang også opleves af publikum i Musikkens Hus i Aalborg.

DR Pigekoret i mørke oktober 2022 i Musikkens Hus, Aalborg

DR Pigekorets mørkekoncerter er blevet en stærk efterårstradition, som nu for første gang kan opleves i Musikkens Hus. Koncerten er en sjælden mulighed for …

DR Pigekoret – DR Koncerthuset

DR Pigekoret – DR Koncerthuset

Kronprinsesse Mary været DR Pigekorets protektor, som jævnligt overværer korets koncerter. Oplev DR Pigekoret på tv, video og streaming.

I over 80 år har DR Pigekoret været en del af det danske lydbillede, kendt for deres nærværende og moderne måde at fortolke den danske sangskat. Læs mere om koret og se deres kommende koncerter i DR Koncerthuset og i hele Danmark.

DR Pigekoret i mørke – Musikhuset Aarhus

DR Pigekorets mørkekoncerter er blevet en stærk efterårstradition, som nu kan opleves igen i Musikhuset. Første gang publikum kunne opleve mørkekoncerten i …

Oplev stemmerne, mørket og musikken, når DR Pigekoret inviterer til en anderledes koncertoplevelse i Symfonisk sal. Glæd dig til en stemningsfuld oplevelse,…

DR Pigekoret i mørke | DR Koncerthuset | Venteliste – Facebook

Dyk helt ind i musikken, når alt lyset i DR Koncertsalen slukkes, … Programmet for DR Pigekorets Mørkekoncert hemmeligholdes inden koncerten, …

DR Pigekoret i mørke | DR Koncerthuset – Facebook

Giv dig hen til… More stemmerne, mørket og sangen i en sanselig musikalsk fortælling. Programmet for DR Pigekorets Mørkekoncert hemmeligholdes inden koncerten, …

Noget helt særligt: Kom til mørkekoncert i Musikkens Hus

4. okt. 2022 — Hvert år i oktober slukker DR Pigekoret og Phillip Faber alt lys i DR Koncertsalen til koncerten ‘DR Pigekoret i mørke’.

Hvert år i oktober slukker DR Pigekoret og Phillip Faber alt lys i DR Koncertsalen til koncerten ’DR Pigekoret i mørke’. I år kan det særlige koncept for første gang også opleves af publikum i Musikkens Hus her i Aalborg lørdag den 29.

Mørkekoncert med Nordjysk Pigekor – Vendsyssel Teater

Mørkekoncert med Nordjysk Pigekor

4. dec. 2022 — Velkommen til en helt særlig julekoncert med Nordjysk Pigekor. Vi slukker lysene i den store teatersal, så du ikke kan se noget.

Velkommen til en helt særlig julekoncert med Nordjysk Pigekor. Vi slukker lysene i den store teatersal, så du ikke kan se noget. Til gengæld skærpes din høresans, og du kan give dig hen til stemmerne i mørket i en sanselig musikalsk fortælling.Vi garanterer, at du kommer til at opleve en koncert, som du aldrig har oplevet en koncert før.

DR Pigekoret greb lytterne med lyriske klange i mørket, men …

DR Pigekoret greb lytterne med lyriske klange i mørket, men anmassende lydfortællinger om løst og fast fra korpigernes hverdag slog skår i stemningen

11. okt. 2021 — Ved søndagens mørkekoncert viste DR Pigekoret, hvor stærkt musikken kan gribe lytterne, når den får lov at klinge helt uforstyrret.

Ved søndagens mørkekoncert viste DR Pigekoret, hvor stærkt musikken kan gribe lytterne, når den får lov at klinge helt uforstyrret.

Keywords: dr pigekor mørkekoncert, mørkekoncert dr pigekor, dr pigekoret mørkekoncert